От редовната програма на Клуб Една от 8

Всички консултации и активности са безплатни

Информационни и практически консултации

Всеки понеделник, сряда и петък Вера Николова и Диди Гунева споделят опита си като дават консултации и практически съвети на жени с диагнозата рак на гърдата.

Индивидуални консултации с психолог

Нашата психоложка Антонина Топалова води психологически консултации в Клуба на Една от 8. Ако желаете да се включите се обадете предварително на телефон 0878 16 17 18.

Фондация Една от 8 предлага безплатни правни консултации за жени с рак на гърдата

ivanВ случай, че имате въпроси относно болничен, платен и неплатен отпуск, пенсиониране по болест или искате да получите правна консултация относно други професионални и лични теми, адвокат Иван Сотиров е готов да ви даде нужната информация.

Напишете вашето запитване. Изпратете ни го на имейл: info@ednaot8.bg. До няколко дни нашият адвокат  ще ви отговори. При желание от ваша страна да осъществите личен контакт с него или връзка по телефон, моля се свържете се с нас на телефон: 0878 16 17 18.

 

Йогалатес

 

DSCF0242

Всеки понеделник от 17 часа в Клуба на Една от 8 се води група по йогалатес. Упражненията са с умерено натоварване и за тонус на тялото. Ако желаете да участвате, се запишете на телефон: 0878 16 17 18

Професионални гримьори

Консултации и професионален грим можете да получите всяка сряда от 12.00 до 14.00 часа в Клуба на Една от 8.

Гримьорите Нина Русева и Лъчезара Прунарова дават компетентното си мнение на жени, преминаващи през лечение, как да преодолеят неприятните странични ефекти от него.

Трябва да се научим да преодоляваме неудобствата, свързани с лечението и да не спираме да виждаме колко красиви сме всъщност- с коса или без коса, с вежди или без вежди.

Нина Русева                       Лъчезара Прунарова

Nina Rusevaлъчииииии

 

 

 

 

 

 

 

Аз, Нана Гладуиш основател на Фондация Една от 8, бих искала да благодаря на моите големи приятели и съмишленици за подкрепата, която оказват на мен и всички жени с рак на гърдата. Аз продължавам да вярвам, че добротата се възнаграждава. Надявам се един ден да имам възможност да ви върна жеста. Благодаря Ви!