Тази година Фондация Една от 8 стана част от мащабната кампания за борба с рака на гърдата „От любов към живота“. АVON и жените от Фондацията застанахме рамо до рамо на един Окриляващ поход, който се състоя на 25-и април в София.

Около 1 500 души повярваха, че да помахаш е окриляващо и станаха част от това изключително важно и емоционално за нас преживяване. Всички заедно оцветихме улиците на столицата в розово, преминавайки маршрута от площад “Княз Александър I Батенберг” до паметника на Съветската армия, където се състоя голям концерт.

Десетки жени с диагноза рак на гърдата показаха с усмивка на лице, че животът може да бъде розов! В знак на съпричастност част от събитието станаха и известни български певци, актьори водещи и публични фигури, сред които Поли Генова, Драго Симеонов, Койна Русева, Мария Гроздева, Юлияна Дончева и др.

Можете да подкрепите съвместния ни проект „Бъди до мен“ като закупите благотворителен продукт от розовата серия на АVON или специално създадената тениска за тазгодишната кампания. Средствата от всеки закупен продукт ще осигурят  психологическа, юридическа, информационна и практическа подкрепа за жените с рак на гърдата в България. Ще бъдат осигурени специални сутиени за жени, преживели мастектомия, както и аксесоари за глава (тюрбани) по време на химиотерапия.

Когато човек има проблем, най-важното нещо е да има кой да застане до него, да го подкрепи, да му даде компетентна информация и най-вече сили да продължи да се бори!
Вие не сте сами. Имате нас, жените от Фондация Една от 8.

Не забравяйте, че и след „Окриляващия поход“  кампанията „От любов към живота” продължава!
Не е задължително да си Една от 8, за да си една от Нас!