писание EVA отпразнува своя 20-ти рожден ден. За да отбележи годишнината си, EVA покани своите приятели, партньори и нашия екип на благотворителна изложба с фотографии от цялата история на списанието, някои от които бяха показани за пръв път.

Благотворителната кампания “За едно добро“ EVA осъществява вече за трета поредна година. Както предходната година, така и този път със средствата, събрани по време на кампанията, списанието реши да подкрепи нашата фондация и инициатива ни, свързана с “ Розовия кемпер на Една от 8“, улесняваща профилактиката на рака на гърдата и подпомагаща жените, които са преминали или в момента се борят с това коварно заболяване.

Благотворителната кампания ще продължи до края на годината на
https://plakatkombinat.com/collections/20-years-eva от където всеки, който желае може да избере и поръча във вид на постер любимия си кадър от историята на EVA.

Благодарим на списание EVA за това, че подкрепяйки нашата фондация Една от 8, те безмълвно ни благославят да продължим да бъдем откликващи, помагащи и съпричастни към другите. Защото тази благотворителност крие огромна сила и надежда за още много добрини!