Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Дари средства

Дари средства

Всяко дарение дава възможност на Една от 8 да продължава да развива своите дейности и програми за ранна диагностика и подкрепа на жените с рак на гърдата и техните близки преди, по време на терапията и след нея.

Вашата подкрепа е от решаващо значение за съществуването на Фондациия Една от 8.

Дарение от:

20 лв. ще осигури тюрбан за жена бореща се със страничните ефекти на химиотерапия.

35 лв. ще осигури първична протеза за жена преживяла мастектомия.

50 лв. ще осигури на жена с диагноза пълния набор от нашите информационни и помощни материали.

65 лв. ще предостави възможност на жена с диагноза да участва в Група за взаимопомощ.

80 лв. ще осигури специализиран сутиен за жена преживяла мастектомия.

150 лв. ще осигури на жена, преживяла мастектомия „Розова чанта“, съдържаща необходими пособия.

Дари за конкретна програма

„Сърдечни приятелки“ е нашата национална мобилна програма за подкрепа на жени с диагноза рак на гърдата и техните близки.

В рамките на „Сърдечни приятелки” екипът на Фондацията посещава Комплексен онкологичен център или онкологично отделене в градските болници, където разговаря с пациенти, раздава помощни средства и аксесоари, осигурява психологическа, емоционална, практическа и информационна подкрепа на жените и техните близки

 

Чрез програмата „Не си сама“ Фондацията осигурява на новодиагностицираните жени комплект с най-необходимото след преживяна мастектомия – първична следоперативна гръдна протеза, аксесоари и информационни материали, необходими за следоперативния период и последващото лечение. Вижте повече за програмата тук.

 

Клубът на Една от 8 е сърцето на нашата Фондация, мястото, където посрещаме всички нуждаещи се от подкрепа жени с диагноза рак на гърдата и техните близки и своеобразен център на нашата общност.

Единствен по рода си за България, Клубът на Една от 8 предлага, напълно безплатно, услуги, специално разработени за жени с диагнозата рак на гърдата и техните близки: Практически и информационни консултации; Индивидуални психологически консултации; Групи за взаимопомощ; Юридически консултации; Арт-терапии; Йога-терапии; Съвети от професионален гримьор; Безплатни аксесоари; Информационни брошури и материали.

Клубът на Една от 8 е и мястото за среща на нашата общност. „Розов петък“ е едно от регулярните събития, които организираме за приятелите на клуба и което събира новодиагностицирани жени с такива, които вече са извървели техния път, за да поговорят и да споделят информация и опит в приятна обстановка на чаша вино и лека закуска, защото когато знаеш, че не си сам в изпитанието е по-лесно да продължиш. Вижте повече за „Клуба на Една от 8“ тук

„Розовия кемпер“ на Една от 8 е нашият мобилният клуб, който ни дава възможност да пътуваме из цялата страна по различни наши програми и инициативи и да предоставяме нашите безплатни услуги до повече нуждаещи се.

„Розовият кемпер“ заработи през 2017г. и от тогава е в основата на програмата ни „Сърдечни приятелки“, чрез която посещаваме пациентите в Комплексен онкологичен център или онкологично отделение в градските болници, за да им предоставим психологическа, информационна и практическа подкрепа. Чрез „Розовия кемпер„ осъществяваме и профилактични прегледи в страната, част от съвместната ни програма с Avon – “Бъди до мен“.

Банкова сметка на Фондация Нана Гладуиш – Една от 8

Райфайзенбанк

Адрес: София 1113, ул. Ф. Ж. Кюри 18А

IBAN No. BG06RZBB91551003932601

BIC: RZBBBGSF