Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Дари средства

Дари средства

Вярваме в един бъдещ свят без рака на гърдата.
Помогни да се случи.

Всяко дарение дава възможност на Една от 8 да продължава да развива своите дейности и програми за ранна диагностика и подкрепа на жените с рак на гърдата и техните близки преди, по време на терапията и след нея.

Вашата подкрепа е от решаващо значение за съществуването на Фондациия Една от 8.

Дарение от:

20 лв. ще осигури тюрбан за жена бореща се със страничните ефекти на химиотерапия.

35 лв. ще осигури първична протеза за жена преживяла мастектомия.

50 лв. ще осигури на жена с диагноза или нейните близки пълния набор от нашите информационни и помощни материали.

65 лв. ще предостави възможност на жена с диагноза да участва в Група за взаимопомощ, където ще получи емоционална помощ, споделен опит от други като нея и целенасочена и системна работа с нашите психолози за справяне с негативните чувства, мисли и състояния, които я тревожат.

80 лв. ще осигури специализиран сутиен за жена преживяла мастектомия.

150 лв. ще осигури на жена, преживяла мастектомия „Розова чанта“, която съдържаща първична протеза, аксесоари и информационни материали, необходими за следоперативния период и последващото лечение.

Можете да дарите през платформата на Pay Pal, чрез бутона по-долу, като изберете да направите дарението през Pay Pal профил или кредитна или дебитна карта.

Направи дарение:

Дари по сметка

Райфайзенбанк

Адрес: София 1113, ул. Ф. Ж. Кюри 18А

IBAN No. BG06RZBB91551003932601

BIC: RZBBBGSF

Дари за конкретна програма

„Сърдечни приятелки“ е нашата национална мобилна програма за подкрепа на жени с диагноза рак на гърдата и техните близки.

В рамките на „Сърдечни приятелки” екипът на Фондацията посещава Комплексен онкологичен център или онкологично отделене в градските болници, където разговаря с пациенти, раздава помощни средства и аксесоари, осигурява психологическа, емоционална, практическа и информационна подкрепа на жените и техните близки

 

Чрез програмата „Не си сама“ Фондацията осигурява на новодиагностицираните жени комплект с най-необходимото след преживяна мастектомия – първична следоперативна гръдна протеза, аксесоари и информационни материали, необходими за следоперативния период и последващото лечение. Вижте повече за програмата тук

 

Клубът на Една от 8 е сърцето на нашата Фондация, мястото, където посрещаме всички нуждаещи се от подкрепа жени с диагноза рак на гърдата и техните близки и своеобразен център на нашата общност.

Единствен по рода си за България, Клубът на Една от 8 предлага, напълно безплатно, услуги, специално разработени за жени с диагнозата рак на гърдата и техните близки: Практически и информационни консултации; Индивидуални психологически консултации; Групи за взаимопомощ; Юридически консултации; Арт-терапии; Йога-терапии; Съвети от професионален гримьор; Безплатни аксесоари; Информационни брошури и материали.

Клубът на Една от 8 е и мястото за среща на нашата общност. „Розов петък“ е едно от регулярните събития, които организираме за приятелите на клуба и което събира новодиагностицирани жени с такива, които вече са извървели техния път, за да поговорят и да споделят информация и опит в приятна обстановка на чаша вино и лека закуска, защото когато знаеш, че не си сам в изпитанието е по-лесно да продължиш. Вижте повече за „Клуба на Една от 8“ тук

„Розовия кемпер“ на Една от 8 е нашият мобилният клуб, който ни дава възможност да пътуваме из цялата страна по различни наши програми и инициативи и да предоставяме нашите безплатни услуги до повече нуждаещи се.

„Розовият кемпер“ заработи през 2017г. и от тогава е в основата на програмата ни „Сърдечни приятелки“, чрез която посещаваме пациентите в Комплексен онкологичен център или онкологично отделение в градските болници, за да им предоставим психологическа, информационна и практическа подкрепа. Чрез „Розовия кемпер„ осъществяваме и профилактични прегледи в страната, част от съвместната ни програма с Avon – “Бъди до мен“. Вижте повече за „Розовия кемпер“ тук