Щастливи сме, че съмишлениците на идеята да помагаме на жените с рак на гърдата в България стават все повече! Днес ще ви запознаем с две талантливи млади момчета, които намериха най-необичайния начин да съчетаят умения и знания, за да подкрепят каузата на Фондация Една от 8.

Теодор Цветков и Валентин Цветков са братя близнаци от Русе. Тео е самороден талант по плуване, а Вальо е най-голямата му подкрепа в живота. В региона ги познават, като хора, които постоянно подават ръка на непознати в нужда. Този път искат да подкрепят жените с рак на гърдата в България с поставянето на невиждано висока летва. Тео преплува благотворително 26 езера в България с цел да събере средства в подкрепа на Фондация Една от 8.

Не можем дори и да си представим какви усилия и каква подготовка са необходими, за да се случи всичко това, но това, което можем да направим е да подкрепим момчетата и да насърчим тяхното желание да ни помогнат.

Адмирации за духа и желанието за подкрепа, момчета, защото благотворителната кауза крие в себе си огромна сила и надежда за още много добрини!