Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Клубът на Една от 8

Клубът на Една от 8 е сърцето на нашата Фондация, мястото, където посрещаме всички нуждаещи се от подкрепа жени с диагнозата рак на гърдата и техните близки и своеобразен център на нашата общност.

Единствен по рода си за България, Клубът на Една от 8 отвори врати през 2013г. Екипът ни от професионални психолози и консултанти, все жени преживели диагнозата рак на гърдата, са помогнали на над 10 000 пациенти и техните близки.

Издръжката на Клуба на Една от 8, както и всички услуги и дейности които предлагаме се финансират изцяло от дарения и нямаше да са възможни без нашите щедри корпоративни и индивидуални дарители.

Услуги

Всички услуги, които предлагаме в Клуба на Една от 8 са напълно безплатни. Те са специално разработени за жени с диагнозата и техните близки:

Информационни и практически консултации. Разберете повече тук.

Индивидуални психологически консултации. Разберете повече тук.

Детски психолог. Разберете повече тук.

Групи за взаимопомощ. Разберете повече тук.

Арт терапия. Разберете повече тук

Йога терапия. Разберете повече тук.

Юридически консултации за жени с рак на гърдата. Разберете повече тук.

Съвети от професионален гримьор. Разберете повече тук.

Специализирани аксесоари. Разберете повече тук.

Информационни материали. Разберете повече тук.

Мястото за среща на нашата общност

Клубът на Една от 8 е и мястото за среща на нашата общност. „Розов петък“ е едно от регулярните събития, които организираме за приятелите на клуба и което събира новодиагностицирани жени с такива, които вече са извървели техния път, за да поговорят и да споделят информация и опит в приятна обстановка на чаша вино и лека закуска, защото когато знаеш, че не си сам в изпитанието е по-лесно да продължиш.

Вратите на Клуба на Една от 8 са винаги отворени за жените и техните семейства, които търсят помощ през някоя от нашите услуги, за многобройните ни приятели, както и за всички, които искат да се запознаят с дейността ни, да подкрепят каузата или да се присъединят към общността на Една от 8.