Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Стани Корпоративен дарител

Стани корпоративен дарител

Финансовата и социална нестабилност, недостатъчната информираност и липсата на подкрепа и разбиране са големи предизвикателства сред засегнатите от рак на гърдата жени.

Една от 8 оказва подкрепа на пациентите с рак на гърдата и техните близки чрез информация, услуги за ранно откриване и подкрепа преди, по време и след онкологична диагноза. Нашите дейности дават надежда и реална помощ, когато пациентите се нуждаят най-много от нея.

Вашето партньорство и подкрепа ще ни осигурят възможност да продължим да работим в изпълнение на нашата мисия и цели, достигайки до все повече нуждаещи се.

Защо да подкрепите Една от 8?

Защото … нас ни е грижа

Защото … Нашият екип от специалисти, самите с диагноза рак на гърдата е посветен на работата със засегнатите жени и техните близки.

Защото … Ние работим и помагаме на пациенти в цялата страна

Защото … Подкрепата и помоща, която оказваме на пациентите и техните близки е абсолютна безплатна за тях. В нашата организация няма условия за получаване на подкрепа и ползване на услуги, Фондацията не събира такси, членски внос и пр.

Защото … В Една от 8 ние ще Ви приемем не просто като дарител, а като партньор. Ние се стремим да развиваме истински и близки партньорски отношения с всяка организация, подкрепяща нашата кауза. Партньорствата на Една от 8 са дълготрайни и лични.

Нашите корпоративни дарители са както български, така и международни компании с различен мащаб и работещи в различни сектори – от местни търговци и производители на дребно до големи български и международни компании, световни  марки и фармацевтични гиганти.

Подкрепете ни и вие

Не е задължително да си Една от 8, за да си един от нас.

Свържете се с нас, за да помогнем заедно на жените с диагноза и техните близки.

[]
1 Step 1
Ако желаете да разговаряме директно по телефона, моля,
обадете се на 0888 16 17 18
или ни пишете на info@ednaot8.bg
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right