Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Общността на Една от 8

С годините и активната си дейност Една от 8 се превърна в общност и доверен приятел на жените с рак на гърдата.

Поддържаме активни връзки с голяма част от жените, потърсили нашата помощ през годините, които прерстнаха в приятелство. В приятели се превърнаха и много от нашите партньори и дарители, които приемат нашата кауза като тяхна.

Клубът на Една от 8 е сърцето на нашата общност, но освен в него ние се срещаме и общуваме с всички наши приятели и на страницата ни във Facebook ЕДНА ОТ 8.

Нашата общност е безценна, защото благодарение на нея ние всички имаме възможност да споделяме и да се подкрепяме.

Винаги сте добре дошли в Клуба на Една от 8, чувствайте се поканени на нашите събития или ни последвайте във Facebook.

Розов петък в Клуба на Една от 8

Всички ние от Фондация Една от 8 знаем колко е важно за жените чули диагнозата и тези, които продължават своето лечение за рак на гърдата да се срещат с жени като тях, да споделят страховете си, личните си преживявания, надеждите си.

Регулярно в Клуба на Една от 8 ние организираме нашите Розови петъци за да си дадем кураж и да си вдъхнем нови сили за да продължим живота си по-уверени. Розовите петъци събират новодиагностицирани жени с такива, които вече са извървели техния път. На чаша вино и лека почерпка всички ние споделяме най-страшните си страхове и най-съкровените си мечти и в крайна сметка създаваме приятелства за цял живот.

Ще разберете за следващия Розов петък от нашата Facebook страница – ЕДНА ОТ 8.

Една от 8 във Facebook

През годините развиваната от нас Facebook страница ЕДНА ОТ 8 се превърна в своеобразно продължение на нашата общност с над 32 000 последователи. Там ние информираме за нашите дейности и осъществяваме активна комуникация с всички, които имат въпроси и нужда от информационна и практическа консултация.