Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Съвети от професионален гримьор

Всяка жена има нужда да се чувства красива и уверена. Често обаче самочувствието на жените с рак на гърдата страда заради всичко, през което преминават по време на лечение. За да им помогнем да се научат да преодоляват неудобствата и да не спират да виждат колко красиви са всъщност – с коса или без коса, с вежди или без вежди, Една от 8 предоставя безплатни консултации с професионален гримьор.

Нашите гримьори дават компетентните си съвети в Клуба на Една от 8 и учат дамите как още по-добре да разкрият красотата и женствеността си.

Обявяваме предварително дата за провеждане на консултациите с професионален гримьор в нашата Facebook страница –  ЕДНА OT 8.

Рубриката „Красива въпреки рака“

Поддържаме и ежеседмична онлайн рубрика„Красива въпреки рака“, която дамите могат да следят в нашия You Tube канал – Edna ot 8 и Facebook страница – ЕДНА OT 8. В нея нашите гримьори показват на жените как да преодоляват неудобствата от лечението, да изглеждат по-красиви и да се чувстват по-щастливи.

Перманентен грим на вежди

Една от 8 е в дългогодишно партньорство с гримьора Цвети Бита, кoято като лична кауза предлага перманентен грим на вежди за жени с онкологична диагноза.

Можете да получите ваучер за безплатна първа процедура за перманентен грим на вежди в Beauty Expert Salon от Клуба на Една от 8 при следните условия:

Да представите документ – епикриза, с който да удостоверите, че сте с онкологично заболяване

Да е видно, че вашите вежди имат нужда от перманентен грим

Полученият ваучер от Клуба на Една от 8 трябва да представите на Цвети и на нейния екип в деня на Вашето посещение в Beauty Expert Salon.

За повече информация за ваучерите можете да ни потърсите на телефон +359 878 16 17 18 от понеделник до петък от 10:00 до 16:00 часа.