Щастливи сме, че най-накрая успяхме да реализираме най-новия проект на Фондация Една от 8 – Розова чанта  – “Не си сама” с незаменимата подкрепа на нашите дългогодишни партньори – Магазини Мания.

Общо 300 новодиагностицирани жени ще имат възможността да получат своята Розова чанта, в която сме се погрижили да сложим артикули, които ще им бъдат изключително полезни. Средствата за осъществяването на “Не си сама” са събрани благодарение на инициативата на Магазини Мания – “Дрехите не са боклук”, за която вече сме ви разказвали.

Ето и какво ще има в Розовата чанта:

– Първична протеза, специализирана за жени, преживели мастектомия. Какво представлява потезата и как да я поддържате, можете да прочетете ето тук!

-Анти-стрес топка, която може да бъде от изключително значение за раздвижване и гимнастика на ръката след преживяна операция за рак на гърдата – независимо дали е направена мастектомия, квадрантектомия, пълна или частична лимфна дисекция.

– Розов бележник с химикалка, в който да записват важни неща, свързани с лечението си.

– Брошура с дейностите на Фондация Една от 8, от които могат да се възползват всички жени с рак на гърдата.

Подготвили сме и една малка изненада за всяка една дама, която е поръчала своя нов подарък от нас, която ще запазим в тайна.

Можете да получите своята Розова чанта – “Не си сама”, като се обадите на тел: 0878 16 17 18 от понеделник до петък от 10 до 16 часа. До изчерпване на количествата!