Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Розовият кемпер на Една от 8

„Розовия кемпер“ на Една от 8 е мобилният клуб на Фондацията, който ни дава възможност да пътуваме из цялата страна по различни наши програми и инициативи и да предоставяме нашите безплатни услуги на повече нуждаещи се.

„Розовият кемпер“ заработи през 2017г. и от тогава е в основата на програмата ни „Сърдечни приятелки“, чрез която посещаваме пациентите в Комплексен онкологичен център или онкологично отделение в градските болници, за да им предоставим психологическа, информационна и практическа подкрепа. Чрез „Розовият кемпер„ осъществяваме и профилактичните прегледи в страната, част от съвместната ни програма с Avon – “Бъди до мен“. Повече за двете програми можете да научите тук.

„Розовият кемпер“ на Една от 8 се зароди като красива мечта през 2016г. и стана реалност за година, защото в нея повярваха нашите дарители, както по-големи и по-малки компании, така и стотици индивидуални дарители. Пак благодарение на щедро дарение, прибавихме към оборудването на кемпера и преносим апарат за ултразвукова диагностика от най-ново поколение.

Пътуванията на „Розовия кемпер“ и неговата поддръжка също се финансират изцяло от дарения. Станете и вие спонсор на нашия мобилен клуб.