Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Споделени истории

Чуйте нашите истории, може да откриете нещо, което да Ви помогне.

Ако искате да разкажете Вашата история или тази на някого, когото обичате и който се е сблъскал с рака на гърдата, свържете се с нас на имейл info@ednaot8.bg

Споделените истории можете да гледате и в нашия You Tube канал Edna ot 8.

“Мамо, ние сме с теб”

Мариана, прятелка на Клуба на Една от 8, разказва за подкрепата на семейството в борбата с диагнозата.

“Погледни ме в очите”

Разказът на Емилия Велева и дъщеря ѝ за борбата им с рака на гърдата.

“Погледни ме в очите”

Разказът на Вера Николова за борбата ѝ с рака на гърдата.

“Погледни ме в очите”

Разказът на Нана Гладуиш за борбата ѝ с рака на гърдата.

“Йерусалимски синдром”

“Здравейте,

Има различни начини да преодолееш ужаса от диагнозата Рак на гърдата, които ние жените откриваме. Да работя интензивно, да се срещаам с много и различни, включително непознати хора, да споделям преживяванията си се оказа моят път. Около месец и половина след старта на моята химиотерапия, тогавашните ми продуценти Иван и Андрей, ми подхвърлиха идеята да направя нещо за Израел. Това и чаках. Хванах се като удавник за сламка и се втурнах да работя.

През месец май, след поредното вливане излязох от болницата в Тел Авив, взех едно такси за Йерусалим и започнах поредното си приключение. Два дни почти не спах. Ставах в 3 сутринта за да хвана изгрева и по цял ден в компанията на моя приятел Алик кръстосвах святи и скъпи за мен места. Спирахме камерата, когато ми ставаше лошо и я пускахме отново след поредната чаша вода. Температурата беше около 30 градуса. Но аз имах цел.  И днес имам цел и тя е жените с рак на гърдата в България да се обединим и да помогнем както на себе си, така и на жените, които тепърва ще чуят думите – „Имате рак”.

Искам да споделя с вас филма, който направих и нарекох „Йерусалимски синдром””

Нана Гладуиш